Gurur Aydoğan: Bülent Ersoy'la koptuk

Gurur Aydoğan: Bülent Ersoy'la koptuk

15 Mayıs 2016'da hayatını kaybeden sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda aort damarının yırtılması sonucu kaybettiğimiz Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur, merak edilenleri ve yaşantısını konuk olduğu Renkli Sayfalar programında anlattı.

Canlı yayın konuğu olan Gurur Aydoğan, o dönem yaşadıklarını, yeni rolünü ve yeni ilişkisini anlattı:

“Annemle kaldığım evde yaşamaya devam ediyorum. Başka yere gitsem çok yabancı hissederim kendimi. Annemin odası aynı şekilde duruyor. Kıyafetleri, rujları, parfümleri… Ben annemin odasında kalıyorum. Onun yatağında uyuyorum. Bu durum bana zor gelmiyor aksine çok yardımcı oluyor. Sanki hep varmış, buradaymış gibi… Annemle çok konuşmazdık o bana aynı zamanda baba figürüydü. Bana ‘şöyle ol, böyle ol’ demezdi, ben onun gibi oldum. Hiçbir zaman kibir ve ego yapmamak annemden öğrendiğim en temel özelliklerdi. Annemin bana söyledikleri hala kulağımda ve çok dikkat etmeye çalışıyorum.

ÇOK SAHİPLENEN OLDU

Bütün anneler, ablalar, babalar beni sahiplendi. Annemin bütün arkadaşları beni arıyorlar. Sosyal medyada da beni gördüklerinde çok sahiplenenler oldu. Keşke onun hayal ettiği yerlere geldiğim yada geleceğim yılları görebilseydi. Annem Fransa’yı çok seviyor. İki yıl içinde birlikte Fransa’ya gitme gibi bir planımız vardı.

Patates değil, başka bir şey de yese bu durumu tetikleyecekti. aort zamanla genişleyen bir damar. Yüksek tansiyon da bu durumu tetikleyen bir hastalık. Annem düzenli ilaç kullanıyordu. Biz aort damarını bilmiyorduk. ayrı bir kontrol yaptırmamız gerekiyormuş, onu yaptırmadık haliyle bilmediğimiz için. 6 ay-1 yıl sürüyormuş genişleme. O anki ıkınmayla da yırtılmış zaten… Hastaneye gittiğimde bilinci yerindeydi. Ameliyata girene kadar hep konuştuk annemle.

DİZİ ÇOK İYİ GELDİ

Verdiğim röportajdan dolayı içim rahat. Çalışmayıp içime kapansam kendimi çok daha kötü hissedecektim. Kanıt-Ateş Üstünde dizisi bana çok iyi geldi. Benim hiçbir zaman annemi unutmak gibi bir durumum olamaz. Annemin sevgisi aklıma geldikçe resim paylaşmak istiyorum. Annemin adını yaşatmak için ilerleyen zamanlarda bir planımız olabilir. Bayram günü çok kötü oldum. Güçlü olmamın en büyük sebebi Allah inancım çok yüksektir. Ben hepimiz öldükten sonra oraya gideceğimizi, asıl dünyanın orası olduğunu düşünüyorum. Annem, annesine aşıktı. Anneannem de felç geçirmiş annemin çok genç olduğu yaşlarda… Annesini sırtında taşıyan, tüm ihtiyaçlarını karşılayan erkek gibi bir kadındı annem.

BÜLENT ERSOY’LA KOPTUK

Cenaze döneminde çok fazla kişi geldi yanıma. annemin eğitim masraflarını karşıladığı, hastane masraflarını karşıladığı insanlar geldi yanıma. Kazandığının en az 1/3’ünü yada yarısını dağıtırdı. Orhan Amca ile Sevim Abla hep yanımda, onlarla her zaman bir aradayız. Bülent Ersoy cenaze döneminde çok aradı. Ondan sonra koptuk.

“İLİŞKİM ÇOK GÜZEL GİDİYOR”

Şuan Başak ile birlikteyiz. Çok güzel bir insan. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Başlarda ikimizin de böyle bir düşüncesi yoktu. Benim içinde bulunduğum duygusal durum da başka şeyler düşünmeme engeldi. Bu süreçte şefkatli bir insanın yanımda olması benim için çok büyük avantaj. Başak da öyle bir insan. Ben ketumum. Akrep burcuyum. O yüzden Başak ile mutluyum.