Hamileyken koronavirüs aşısı olan Bengü'den açıklama

Hamileyken koronavirüs aşısı olan Bengü'den açıklama

Hamileyken aşı olduğu için tepkilerin odağı olan Bengü, “3 aydan sonra öneriliyordu gönül rahatlığıyla oldum. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak” şeklinde konuştu.

Aşılama süreci tüm hızıyla devam ederken 5 aylık hamile olan Bengü'nün de aşı olması tepkilere neden oldu. Hamile olduğu için eleştirilen şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir mağazadan çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Bengü, hem aşı hakkında hem de çalışma hayatı hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

 

"ANTİKORLU DOĞACAK"


Araştırma yaparak aşı olduğunu açıklayan Bengü, "3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorumla izin verdi. Aşı olmayı yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronaya yakalanırsan daha riskli buluyorum" dedi.

Temmuz ayında iki düğünde sahne alacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Temmuz ayında iki tane düğünde sahneye çıkacağım. Ağustos ayında da konserler başlıyor. Herhalde ekime kadar çalışacağım. Çünkü hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum. İlk hamileliğimde de doğuma kadar çalışmıştım."


.