Hande Erçel fotoğraf paylaştı, sosyal medya sallandı

Hande Erçel fotoğraf paylaştı, sosyal medya sallandı

Oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından köpeği Niebla ile çekildiği fotoğrafları yayınladı. Erçel'in "En iyi arkadaşım" notunu düştüğü paylaşımları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Instagram'da 19 milyona yakın takipçisi bulunan oyuncu Hande Erçel, yeni pozlarını yayınladı. Erçel, köpeği Niebla ile birlikte karavanda çekilen fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı.

27 yaşındaki oyuncu, köpeği ile camdan dışarı baktığı karelerine, "En iyi arkadaşım" notunu düştü. Hande Erçel'in fotoğrafları takipçilerinden 1 milyondan fazla beğeni aldı.

hande-ercel-1.jpg

 

Oyuncu Hande Erçel, son dönemde meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde yer alıyor. Erçel ve Bürsin, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de rol aldıkları dizinin setinde görüntülenmişti.

 

hande-ercel-2.jpg

Bürsin, "Hande ile aşırı yakın arkadaş olduk" ifadelerini kullanmıştı.  33 yaşındaki Bürsin'in annesi Çiğdem Bürsin'in kısa bir süre önce sete geldiği ve Hande Erçel ile tanıştığı öne sürülmüştü. Kerem Bürsin, konuyla ilgili "O dönem sete uğradılar, herkesle tanıştılar" demişti.

hande-ercel-5.jpg
Şarkıcı Murat Dalkılıç ile yollarını geçtiğimiz yıl eylül ayında ayıran oyuncu Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bürsin'e verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Bürsin, ardından Erçel'in gönderilerine, "Kim çektiyse bu fotoğrafları gerçekten inanılmaz çekmiş. Müthiş ötesi! Harika bir gözü var" şeklinde esprili bir yorumda bulunmuştu.

hande-ercel-4.jpg

Kerem Bürsin'in annesi Çiğdem Bürsin de ünlü oyuncunun paylaşımına sessiz kalmamıştı. Anne Bürsin, oğluna, "Ellerine sağlık canım ama model de çok hoş" ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel de Kerem Bürsin'in annesine kalp emojileri ile yanıt vermişti.

hande-ercel-3.jpg

Erçel, Bürsin'in annesinin sosyal medyadan kendisini takip ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Olabilir, benim ailem de onu takip ediyor. Seti ziyarete gelmiş kendisi" demişti.