Hande Erçel'den düğmeleri açık şortuyla olay yaratan pozlar

Hande Erçel'den düğmeleri açık şortuyla olay yaratan pozlar

Oyuncu Kerem Bürsin ile aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel arkadaşlarıyla çıktığı tatilde verdiği pozlarla gündeme damga vurdu.

Maldivler'de yaptıkları aşk tatili sonrası ilişkilerini gizlemeyen ünlü çift Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i tatil ayırdı. Sen Çal Kapımı dizisi final yapınca Erçel arkadaşlarıyla soluğu tatilde aldı. Tatilde verdiği pozlarla ve bikinilerinin fiyatlarıyla gündeme gelen Erçel gecelerde de eğlencenin tadını çıkarıyor.

 

728xauto-3.jpg

Hande Erçel son olarak kırmızı mayosu ve süper mini şortuyla pozlarını paylaştı. Bodrum’da arkadaşı Serhat Şen’in doğum günü partisine katılan Hande Erçel, tarzıyla dikkat çekerken yaptığı paylaşımlarla da olay oldu.

Kırmızı mayosunu göstermek için şortunun düğmelerini açan Hande Erçel'e takipçilerinin bir kısmı "Madem mayonu gösterecektin şortu giymeseydin" yorumlarında bulundu. Güzelliğiyle partinin gözdesi olan Hande Erçel'in kırmızı mayosu ile verdiği pozlara beğeni ve yorum da yağdı.

 

728xauto-2.jpg​​​​​​​

 

Erçel geçtiğimiz gün bikini fiyatlarıyla da dikkat çekmişti. Erçel'in giydiği yeşil bikinin fiyatı 1807 TL iken koyu renkteki bikinisi is 1600 TL.

 

 

İlgili Haberler