
Hande Sarıoğlu'nun bu paylaşımı ortalığı karıştıracak!
Spiker Hande Sarıoğlu'nun yaptığı paylaşım bu kez çok konuşulacak. Giydiği kıyafetleriyle gündem olan güzel spiker bu kez öyle bir paylaşım yaptı ki görenler gözlerine inanamadı.
Güzelliği ve fiziğiyle ön plana çıkan ünlü spiker Hande Sarıoğlu yaptığı paylaşımlarla ses getirmeye devam ediyor. Son zamanlarda Survivor yarışması ile popülaritesi artan Aleyna Kalaycıoğlu ile ayrısı gayrısı olmayan güzel spiker, yeni fotoğraflarını sosyal medyasından paylaştı.
Beyaz büstiyeri ve siyah taytlı elbisesiyle bahçesinde fotoğraf çektiren Hande Sarıoğlu yine hayranlarının gözlerini kamaştırmayı başardı.
Hande Sarıoğlu'nun paylaşımlarına Ezgi Avcı ve Aleyna Kalaycıoğlu da jet hızıyla yorum yaptı.
Ezgi Avcı, Sarıoğlu'nun paylaşımına "Kelebeğim" notunu düşerken, Aleyna Kalaycıoğlu da kankasına "Yine harikadan harikalar yaratmışsın" iltifatında bulundu.
Hande Sarıoğlu ise bu yoruma karşı "Hisseli Harikalar Kumpanyası diyeceğim, yaşın yetmeyecek anasının papatyası" cevabını verdi.