Hande Soral: "Korkunç bir hastalık!"

Hande Soral: "Korkunç bir hastalık!"

Bir ay önce mutasyonlu koronavirüs atlatan oyuncu Hande Soral, "Yalvarıyorum maske, mesafe ve hijyen kurallarını uygulamaya devam edelim" şeklinde konuştu.

Hande Soral, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan eşi İsmail Demirci ile Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü çift, "Uzun zamandır AVM’ye gelemiyoruz. İhtiyaçlarımız için gelmek zorunda kaldık" açıklamasını yaptı.

Hande Soral, rol aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin korona sebebiyle sete ara verdiği hatırlatılınca, "Maalesef ben de atlattım, bir ay oldu. Ben iyileştim şimdi başka oyuncu arkadaşlarım oldu. Şu an duyuyorsunuz, çok riskli bir dönemdeyiz" dedi. "Bende tat ve koku kaybı oldu. Yeni geldi kendi kendine. Biraz uzun bir süreç daha da uzun sürenler olmuş. Çok hafif atlatıp çok şanslı olanlardanım. Korkunç bir hastalık, Allah kimsenin başına vermesin. Çünkü nasıl bir süreç yaşayacağımızı bilmediğimiz için çok endişeli geçiyor o süreç. Yalvarıyorum maske, mesafe, hijyen devam edelim. İnsan başına gelmeden anlamıyormuş" şeklinde konuştu.

Soral, 10 günlük karantina süreci geçirdim, mutasyonlu virüs olduğu için Sağlık Bakanlığı size tekrar test yolluyor, o negatif çıkarsa dışarı çıkabiliyorsunuz. Ondan öncesinde de kendimi iyi hissetmediğim için evdeydim" dedi.