Hanımağa setlere geri döndü

Hanımağa setlere geri döndü

Hanımağa ve Örümcek dizilerinin başrol oyuncusu Nilüfer Kurt bir süre ara verdiği oyunculuk kariyerine, Bir Nefes Yeter adlı sinema filmiyle geri döndü. 13 Ekim'de vizyona girecek filmde Kurt bir doktoru canlandırıyor.

Seçkin Özdemir, Nilüfer Kurt ve Tuana Türkay'ın başrollerini paylaştığı Bir Nefes Yeter adlı sinema filmi 13 Ekim'de vizyona girecek.

Bir Nefes Yeter adlı sinema filminde Doktor Emel rolünü canlandıran Nilüfer Kurt bugüne kadar canlandırdığı rollerin aksine farklı bir karekterle izleyicinin karşına çıkacak. Kurt "Filmde, sevgi dolu ve kendini mesleğine adamış, organ naklinde başarılı bir kalp cerrahı olan Emel'i canlandırdım. Bugüne kadar canlandırdığım güçlü, acımasız ve gaddar rollerinden farklı bir karakter. Filmin büyük ilgi göreceğine inanıyorum. Uzun bir süre setlere ara vermiştim, çünkü kızımı setlerde anne sevgisinden uzak büyütmek istemedim. Kızım büyüdüğü için bu rolü kabul ettim. Bundan sonra setlere geri döndüm. Önümüzdeki günlerde yeni projelerle sevenlerimin karşına çıkacağım. Mesleğe ilk kez başlıyormuş gibi heyecanlıyım " dedi.

Film mutsuz ve kötümser genç adam Yaman (Seçkin Özdemir) ile iyimser, hayat dolu Nefes'in (Tuvana Türkay) dramatik aşk öyküsü filmde konu ediliyor.