Hazer Amani'nin dövmesi gözlerden kaçmadı!

Hazer Amani'nin dövmesi gözlerden kaçmadı!

​Sıla'dan boşanan Hazer Amani koluna yaptırdığı manidar dövmeyle dikkatlerden kaçmadı.

1 yıl önce evlendiği Sıla Gençoğlu ile tek celsede boşanan Hazer Amani, duruşmanın ardından soluğu dövmecide aldı. Amani, koluna "Artık ben sana hiçbir şey değilim"diye dövme yaptırdı.

Sıla-Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir" demişti.Ünlü sanatçı Sıla ve şef Hazer Amani, dün Bodrum'da görülen dava sonrası boşandı. 'Söyleyecek bir şey yok' diyerek adliyeden ayrılan Hazer Amani, söyleyemediklerini koluna dövme olarak yazdırdığı görüldü.

"SANA KIZGIN DEĞİLİM"
Jüri üyeliği yaptığı yemek yarışmalarıyla adını duyuran ünlü şef Hazer Amani, vücudundaki dövmelere bir yenisini daha ekledi. Koluna dövme yaptıran Amani, "Baktım sana kızgın değilim, kırgın değilim, dargın değilim. Kısacası artık ben sana hiçbir şey değilim" yazılarını yazdırdı.Sıla'dan boşanan Hazer Amani'nin yaptırdığı dövme şaşırttı!