“Hem huysuz, hem ağzı bozuk.”

“Hem huysuz, hem ağzı bozuk.”

İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Nasipse Olur' filminin basın toplantısı, önceki gün gerçekleştirildi.

14 Şubat'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Nasipse Olur' filminin basın toplantısı, önceki gün Baltalimanı Portaxe'te gerçekleştirildi. Toplantıya filmde rol alan Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer, Yeşim Dalgıçer, yönetmen Selahattin Sancaklı ve yapımcı Vahdet Erdoğan katıldı.

Yönetmen Selahattin Sancaklı “Filmimiz Boyabat'ta iki tane hayalleri olan insanın karşılaştığı ve bu karşılaşma sonucunda bir şekilde yollarının kesiştiği romantik bir aşk hikayesi. İnsan sevdiği için nelerden vazgeçer bunu sorgulayan bir film olacak” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Algı Eke, 30 yaşlarında evde kalmış huysuz bir kadın olan Günfer’i canlandırdığını belirterek, “Hem huysuz, hem ağzı bozuk. O yüzden kimse yanına yaklaşmıyor. Kız zengin olduğunu bilmediği bir çocuğa aşık oluyor. Herkesin ailece gidebileceği, sevgilileriyle eğlenebilecekleri bir film oldu. Eski Yeşilçam filmlerine yakın olsak bile yeter, o naiflikte bir aşk. O naiflikte aşklar çok yok, sinemada izliyoruz onları” dedi.

Filmde zengin çocuğunu canlandıran oyuncu Burak Sevinç ise “Zengin oğlan fakir kız hikayesi içine durum komedisi kattık ve çok tatlı bir aşk hikayesi çıktı. Gerçek aşkı bulduysanız peşinden koşun, ne gerekiyorsa yapın diye konuştu.

Sinemanın duayenlerinden Nur Sürer ise şöyle konuştu: “14 Şubat'ta bütün sevgililere hediye gibi bir film olacağını düşünüyorum. Benim yaşımdaki sevgililer de çok sevecek, bütün sevgililer gitmeli diye düşünüyorum.”