İcralık olan ünlü çift ülkeyi terk ediyor! Serdar Ortaç sitemi...

İcralık olan ünlü çift ülkeyi terk ediyor! Serdar Ortaç sitemi...

İcralık olduklarını dile getiren ünlü çift ülkeyi terk edeceklerini açıkladı.

Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı olan Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar para harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, Ertaş'ın mirasçılarının açtığı dava yüzünden beyaz perdeye giremedi.

ekran-goruntusu-2024-02-25-094028.png

Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemediğini ifade eden Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-25-094039.png

ERTAŞ FİLMİ DAVALIK OLDU

Son yılların en dikkat çeken filmleri arasında yer alan Müslüm ve Ayla gibi filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolara çektiği Neşat Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu vizyona girememişti.

ekran-goruntusu-2024-02-25-094042.png

ALMANYA'YA GİDİYORLAR

Uslu, icralık olunca oyuncu eşi Sinem Uslu ve çocuklarıyla Almanya'ya taşınma kararı aldı.

Ünlü yapımcı, "Türkiye'de film çekmek çok zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş'ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafından filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi.

ekran-goruntusu-2024-02-25-094054.png

"SERDAR ORTAÇ'IN KUMAR BORCUNU YAPILANDIRAN BANKA BENİM İSTEĞİMİ KABUL ETMEDİ"

Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum. Serdar Ortaç'ın kumar borcunu 7 defa yapılandıran banka benim isteğimi maalesef kabul etmedi.

"ÜZGÜN VE BOYNU BÜKÜK GİDİYORUZ"

Çocuklarımın okul taksitini dahi ödemekte zorlanıyorum, kiralık arabaya biniyorum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya'da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız, hoşça kalın'' ifadeleriyle veda etti.