İki Kardashian bir adam...

İki Kardashian bir adam...

Yakın arkadaşı Kourtney Kardashian'la ilişki yaşamaya başlayan ABD'li müzisyen Travis Barker'ın, Kim Kardashian'la ilgili sözleri ortalığı bir hayli karıştırdı.

Geçmişte sevgilisinin kardeşine platonik ilgi duyan Barker, "Kıvrımlı kadınları severim. Kim'den gözlerimi alamıyordum" açıklamasında bulundu. ABD magazin dünyası sürpriz bir aşk haberiyle çalkalanıyor. Uzun süredir yakın arkadaş oldukları bilinen Blink-182 grubunun davulcusu Travis Barker ile Kourtney Kardashian’ın ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi.

Son olarak Palm Springs’te hafta sonu kaçamağı yaptıkları öğrenilen ikiliye yakın bir kaynak People dergisine konuştu. İsmini vermeyen kaynak, Kardashian ve Barker’ın yaklaşık 1-2 aydır beraber olduğunu söyledi. 45 yaşındaki Barker’ın geçmişteki sözlerini akıllara getirdi. 2015’te Us Weekly’ye röportaj veren Barker, 41 yaşındaki Kourtney’nin kardeşi Kim Kardashian’a olan ‘platonik aşık’ derecesindeki ilgisinden bahsetmişti.


Paris Hilton’la sevgili olduğu dönemde gözlerini Kim’den alamadığını söyleyen Barker, “Paris’le birlikte olmaktan keyif alıyordum. Ancak ben kıvrımlı kadınları severim. Kim göz alıcıydı ve gözlerimi ondan alamıyordum” açıklamasında bulundu. Bu ilginin flörtten ileriye gitmediğini belirten Barker, Hilton’a saygısızlık etmek istemediğini söyledi. Barker’ın Shanna Moakler’la olan evliliğinden iki, Kardashian’ın ise Scott Disick’le olan beraberliğinden üç çocuğu bulunuyor.