İnci Taneleri'nde beklenmedik gelişme! Çok erken oldu...

İnci Taneleri'nde beklenmedik gelişme! Çok erken oldu...

İnci Taneleri dizisinin son bölümünde ortalık alt üst olacak. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Daha yayınlanmadan adından pavyoncu Dilber dansıyla söz ettiren ve başladığı andan itibaren reyting rekorları kıran İnci Taneleri, son bölümüyle izleyenleri alt üst etti.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güvenç Kıraç ve Yasemin Baştan gibi başarılı isimlerin bir arada olduğu İnci Taneleri yeni bölüm yine çok konuşulacak.

ekran-goruntusu-2024-02-23-215542.png

İNCİ TANELERİ HİKAYESİ ERKEN BİTTİ

İlk bölümden bu yana ilgiyle takip edilen projeler arasında yer alan İnci Taneleri dizisinde hikaye çok erken sona ermiş durumda.

ekran-goruntusu-2024-02-23-215532.png

İnci Taneleri son bölüm ardından yaşananlar dizideki hikayenin seyrinin tam anlamıyla değiştirecek gibi duruyor. İşte İnci Taneleri dizisinde yaşanan krizin perde arkası ve detaylar…

ekran-goruntusu-2024-02-23-215539.png

İnci Taneleri yeni bölümde Azem, Cihan ile konuşarak aralarındaki buzları eritmek ister. Ancak Cihan, Azem'in uzattığı şefkat elini geri iter. Azem, yıllar sonra bulduğu oğlunu yeniden kazanmaya çalışırken, diğer taraftan Dilber'in baskılarına karşılık vermeye çalışır. Dilber, kendisini ciddiye almayan Azem'e karşı üslubunu değiştirir. Otoparka gelen silahlı adamlar ateş açar.

ekran-goruntusu-2024-02-23-215535.png

O İSİM DİZİYE VEDA MI EDECEK?

İnci Taneleri dizisinde herkes Cihan’ın vurulduğunu sanmıştı ancak Cihan’ın otoparkı çalıştırdığı yakın arkadaşlarından birisinin kadroya veda edeceği öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2024-02-23-215546.png

Bu saldırı sonrasında Azem oğlu Cihan için bedenini siper ederken İnci Taneleri dizisinde bundan sonra her şey tamamen değişecek duruyor. İnci Taneleri 6. Bölüm Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısında olacak.