İnci Taneleri’nde Dilber yerine Azem sahnede! Pavyon dansına Ramazan ayarı

İnci Taneleri’nde Dilber yerine Azem sahnede! Pavyon dansına Ramazan ayarı

İnci Taneleri dizisinde Ramazan ayı nedeniyle pavyon dans sahnelerine yer verilmeyeceği öğrenilmişti. Dilber dansı yerine yapılan şey ise dikkat çekti.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ekranların ilgi çeken dizisi İnci Taneleri'nde bu kez dans sahneleri yerine o vardı. 

ekran-goruntusu-2024-03-22-181438.png

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Güven Kıraç ve Kubilay Aka gibi ünlü oyuncuların yer aldığı İnci Taneleri, yeni bölümüyle bir kez daha izleyenleri ekran başına kitledi.

ef9d2b6860ab2da.webp

DİLBER YERİNE SAHNEDE AZEM

Daha yayına çıkmadan adından söz ettiren ve yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran İnci Taneleri dizisinde Azem karakterinin söylediği şarkı, izleyenler tarafından beğeni topladı. ‘Yazan Kalem Siyah’ şarkısını söyleyen Azem’in o anları, birçok kişinin sosyal medya üzerinden yorum yapmasına sebep oldu.

dilber-dansi-fiyatlari-ikiye-katladi-23383.jpg

RAMAZAN NEDENİYLE PAVYON SAHNELERİNE ARA 

Kimsenin zorla açıp izlemediği ya da zorla izletmediği bir televizyon kanalında Ramazan ayının hassasiyetleri öne sürülerek dizideki pavyon sahnelerine ara verilmiş ve Dilber karakterinin dansları bir süreliğine askıya alınmıştı.

ekran-goruntusu-2024-03-22-181441.png

Dans sahneleriyle dikkat çeken dizide Ramazan nedeniyle verilen ara, Azem’in türkü performansıyla ilgi çekti.

screenshot-2-gbtj.webp

YILMAZ ERDOĞAN'DAN TÜRKÜ ŞOV

Sosyal medyada İnci Taneleri dizisinin bu sahnesi için 'Azem, Dilber dans edemeyince şarkı söylüyor', 'Her bölümü ayrı bir heyecan', 'Muhteşem ses, muhteşem oyunculuk', 'Şarkıyı ruhuyla söylüyor', 'Çok güzel bir performans' gibi yorumlarla beğenileri topladı.