İrem Derici, 'Hamileyim' dedi... Fotoğraf paylaştı

İrem Derici, 'Hamileyim' dedi... Fotoğraf paylaştı

Rıza Esendemir'in eski eşi şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçilerini trolledi.

Rıza Esendemir'in eski eşi şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçilerini trolledi. Klip çekiminden bir fotoğraf paylaşan İrem Derici, "Sen ne zaman hamile kaldın" yorumlarına maruz kaldı.
30 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, son zamanlarda yaptığı gaflarla ve skandal görüntüleriyle sık sık gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Cihangir’de bulunan bir mekandan çıkarken alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çektiği görülen İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini trolledi. İrem Derici, karnına koyduğu yastıkla objektiflere poz verdi. Derici’nin takipçileri “Hamilelik çok yakışmış”, “Ne ara hamile kaldın” gibi yorumlarda bulundu.

HER FIRSATTA ANNE OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLÜYORDU

İrem Derici, önceki gün Twitter hesabına “Pazar pazar çocuk istiyorum diye uyandım. 30 sonrası sendromu mudur acaba?” mesajını yazdı. Şarkıcının çocuk paylaşımının ardından eski eşi Rıza Esendemir flaş bir paylaşımda bulunmuştu. Esendemir sosyal medya hesabından “Biri Demir biri Ayşe hem de iki tane olacaktı. Bu tweet yarın kendini imha edecek” yorumuyla eski eşi İrem Derici’ye göndermede bulunmuştu.