İşte Hayat Bilgisi'nin Gamze'sinin son hali!

İşte Hayat Bilgisi'nin Gamze'sinin son hali!

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Bir döneme damga vuran yapımlardan Hayat Bilgisi'nin 'Barbie Gamze' karakterine can veren ve 4 yıldır Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan İpek Erdem ülkeye dönüş yaptı.

hayat-bilgisi-nin-barbie-gamze-si-ipek-erdem-i-gorenler-taniyamadi-60d708e3badaf.webp

Ünlü oyuncunun son halini görenler ise şaşkınlığını saklayamadı. Erdem'in son haline yorum yağdı.

Hayat Bilgisi'nde Gamze (Barbie) karakterine hayat veren oyuncu İpek Erdem, son haliyle sosyal medyada gündem oldu.

3611346-09a6d2b3c87311a2375bce918a6f8500-640x640.jpg

FRANSA'DA YAŞAMAYA BAŞLAMIŞTI

2003-2006 yılları arasında ekrana gelen efsane dizi Hayat Bilgisi dizisinde İpek Erdem, 'Barbie' lakaplı Gamze karakteriyle hafızalara kazınmıştı.  Fransa'da oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, genç görünümüyle yirmilik genç kızlara taş çıkartıyor. 40 yaşındaki güzel oyuncu, ara sıra televizyonda yer alsa da tiyatro sahnelerine ağırlık veriyor.

Uzun zamandır Paris'te yaşayan ünlü oyuncu Türkiye'ye geri döndü. İrem Helvacıoğlu ile Kerem Bürsin'in başrollerinde yer aldığı Eflatun filminin galasına katılan oyuncu güzelliğiyle göz kamaştırdı. 

İşte ünlü oyuncunun son hali...

barbie-gamze-0vs1.webp

4 YIL SONRA TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

 

Uzun zamandır Paris'te yaşayan ve ülkeye geri dönen Erdem; '2018 yılından itibaren bana yurt dışından teklifler gelmeye başladı, orada sanat yönetmenliğine kadar ilerledim, Paris'te de ortalık biraz karışıktı, grevler falan vardı. 4 yılın ardından en iyi yerin burası olduğunu anladım, deneyimledim ve buraya geri geldim.' dedi.

İPEK ERDEM KİMDİR?

1984 yılında Bursa'da doğdu. 2008 İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk mezunudur. Birçok dizide rol aldı.