İşte Nejat İşler'in cumhurbaşkanı adayları! Paylaşımını sildi

İşte Nejat İşler'in cumhurbaşkanı adayları! Paylaşımını sildi

Ünlü oyuncu Nejat İşler, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Ancak sonra paylaşımını sildi.

Çoğu zaman oynadığı yapımlardaki başarısıyla kimi zaman da özel yaşantısıyla gündeme gelen başarılı isim Nejat İşler, sosyal medya hesaplarıyla tartışma yaratıyor. Kişisel fikirlerini twitter hesabından paylaşan İşler, cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

NEJAT İŞLER'İN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN İLK ADAYI KAFTANCIOĞLU

Nejat İşler, "Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın." dedi.

640xauto-2.webp

ELON MUSK'A KÜFÜR ETTİ

Nejat İşler yaptığı paylaşımın ardından anonim hesaplardan kendisine yöneltilen tepkilere de öfkelendi ve küfür etti. Elon Musk'a da küfür eden İşer, "Ulan, bu civciv beni koruyor mu, engelliyor mu bilemedim. laf yetiştirmek için yazdıklarımı silmem gerekiyor. vatanını seven her ruha selam olsun" ifadelerini kullandı.

"KAMU DAVASINA GİRİYOR DİKKAT ET"

Nejat İşler kendisine küfür edenlere ise gözdağı vererek "Canımın içi, Türk Ceza Kanunu'nda değişiklikler yapıldı. Seni iki dakikada evinden alabilirler. Sadece attığın ya da paylaştığın tweet için. Ben şikayetçi olmam da, kamu davasına giriyor. Dikkat et" yorumunda bulundu.