Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama: "Maalesef..."

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama: "Maalesef..."

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

619b318b86b24a0f08a53bb6.webp

74 yaşındaki ünlü isim, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Tedavi süresince yoğun bakımda kalan Kadir İnanır, 27 Mart'ta ekstübe edildi ve 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarıldı. Durumunun giderek iyi gitmeye başlamasıyla beraber servise alınan usta oyuncu, yakınlarıyla temas kurarak toparlanmaya başladı.

kadir-inanirin-son-durumu-nasil-17115423602510.webp

KADİR İNANIR TABUCRU OLDU MU?

Taburcu edildiğine dair çıkan haberlere karşılık hayat arkadaşı Jülide Kural'dan yeni bir açıklama geldi. Kural açıklamasında İnanır'ın taburcu olmadığını hastane değişikliği yapıldığını belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda evinde inme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu haberleri yayılmıştı. Ancak Jülide Kural, bu bilginin doğru olmadığını ifade etti. Kural, Kadir İnanır'ın halen hastanede olduğunu ve tedavinin devam ettiğini duyurdu.

sanatci-kadir-inanir-yogu-858-2-41.webp

"MAALESEF DOĞRU DEĞİL"

Kadir İnanır'ın eşi olarak Jülide Kural, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Malesef doğru değil" diyerek haberlerin doğru olmadığını belirtti. Ayrıca, Kadir İnanır'ın hastane değişikliği yaptıklarını ve tedavinin rehabilitasyon sürecine başlamak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi sürecinin devam edeceğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-04-04-152706.png