Kavak Yelleri'nin yıldızı Bahar'a geliyor! Show TV'den bomba transfer

Kavak Yelleri'nin yıldızı Bahar'a geliyor! Show TV'den bomba transfer

Bir dönem Kavak Yelleri dizisinde adından söz ettiren ünlü oyuncu Show TV’de yayınlanan Bahar dizisine konuk olacak.

Show TV’nin MF Yapım imzalı dizisi Bahar'a dikkat çeken bir isim dahil oluyor. 

ekran-goruntusu-2024-04-15-161754.png

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? ilgiyle seyredilmeye devam ediyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan diziye yeni bir isim katılıyor.

ekran-goruntusu-2024-04-15-161849.png

PELİN KARAHAN, BAHAR'DA

Ünlü oyuncu Pelin Karahan, Bahar'a konuk oluyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, MF Yapım imzalı dizinin yeni bölümüne Pelin Karahan’ın renk katacağı öğrenilmişti. Karahan’ın hayat vereceği Sevda rolüyle ilgili detaylar da merak konusuydu.

Karahan’ın böbrek yetmezliği olan Sevda karakterine hayat vereceği dizide Bahar, kendisi gibi nakil ameliyatı olacak genç kadına destek olacak ve bu süreçte eşi Timur’un kendisine geçmişte organ nakli konusunda yardımcı olmadığı gerçeğiyle yeniden yüzleşecek.

ekran-goruntusu-2024-04-15-161844.png

PELİN KARAHAN KİMDİR?

 

6 Ekim 1984’te Ankara'da dünyaya gelen Pelin Karahan, ilk ve orta öğreniminden sonra Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümü'nde eğitim görmüştür. Karahan, oyunculuk kariyerine 2007 yılında Kavak Yelleri dizisinde Aslı Zeybek rolüyle başlamıştır. Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumuyla dikkat çekmiştir. Daha sonra çeşitli reklamlarda oynamıştır. Karahan, 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan rolünü üstlenmiş ve bu rolle büyük beğeni toplamıştır. 2015 yılında Yeter dizisinde Aylin Harmanlı karakterini canlandırmıştır. Karahan, 2018’de Yuvamdaki Düşman dizisinde Tülin karakterine hayat vermiş 2021’de Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde İnci Dereli rolünü üstlenmiştir. Sinemada ise Dalgalar Ve İzler (2021) ve Güven bana (2013) filmleri ile beyazperdede boy göstermiştir. Karahan, ayrıca Show TV'de Pelin Karahan ile Nefis Tarifler adlı yemek programını ve Star TV'de Pelin'in Mutfağı adlı programını sunmuştur.