Kenan Işık'tan iyi haber!

Kenan Işık'tan iyi haber!

Altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan sanatçı Kenan Işık'tan güzel haber geldi. Beril Işık, eşinin tedavisinde başarı elde edildiği ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu duyurdu.

'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmanın sunucusu ve Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık'tan müjdeli haber geldi.

Beril Işık, altı yıldan fazladır yoğun bakımda olan ve bilinci kapalı olarak tedavisine devam edilen sanatçı Kenan Işık'ın tedavisinde başarı elde edildiğini ve artık önceki safhanın çok ilerisinde olunduğunu duyurdu.

98915-yillardir-yogun-bakimdaydi-kenan-isik-tan-mujdeli-haber-geldi-5fbdfcd7d2a67.jpg

Ergun Uyar'ın Beril Işık'tan aldığı bilgileri aktardığı sosyal medya paylaşımına göre, Kenan ışık söylenenleri duyuyor. Gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesine oturabiliyor. Vücudunu dik tutabiliyor. 

2014 yılında spor sonrasında saunaya giren Kenan Işık, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek, kafasını yere çarpmış ve beyin kanaması geçirmişti. Dört saat süren bir ameliyat geçiren Işık, yıllardır süren yoğun bakım tedavisine alınmıştı.

maxresdefault-1.jpg

Ameliyatın ardından sanatçının hayati tehlikesi bulunduğu belirtilmişti. Tehlikeyi atlatan ancak olayın olduğu tarihten sonra bir müddet komada olan sanatçının tedavisine evinde devam ediliyor, ancak bir süredir durumunda değişiklik gözlenmiyordu.

Kenan Işık Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmenliği görevlerinde bulunmuştu. 

806x378-1606277657259.jpeg

Kenan Işık'ın hastalanmasının ardından, sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını önce Selçuk Yöntem, ardından Murat Yıldırım sunmuştu. Yarışmayı şu anda Kenan İmirzalıoğlu sunuyor.