Kerem Bürsin o sözleri için videolu özür diledi

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, kafelere gidenlere sert bir eleştiride bulundu. Tepkilerin odağında bulunan Kerem Bürsin Twitter hesabından video paylaşarak özür diledi.

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, kafelere gidenlere sert bir eleştiride bulundu. Tepkilerin odağında bulunan Kerem Bürsin Twitter hesabından video paylaşarak özür diledi.

Bürsin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "O kafelere gidip maskelerinizi çıkarıyorsunuz ya salaksınız! I’m sorry, salaksınız! Ailenizi ve insanları bir düşünün." ifadelerini kullanmıştı.

Tepkilerin odağında bulunan Kerem Bürsin Twitter hesabından özür diledi.

Bürsin şu açıklamada bulundu:

Herkese selamlar. Dün canlı yayında yaptığım bir açıklama vardı ve maalesef ve kullandığım bir kelime yüzünden o başka bir şey oldu o yüzden kabul ediyorum salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi hoşta değildi hatta yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim.

Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi. o yüzden özür dilerim. Ama biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz son bir yıldır kimse için kolay geçmiyor ve bunu önleyecek ve bu riski azaltabilecek bildiğimiz bir şey var o da bir maske takmak. şu an günlük vakasında dünya sıralamasında ilk sıradayız ve bu da hoş değil.

Eğer ki sosyalleşeceksek bir kafeye bir restorana herhangi bir sosyal etkinliğe gideceksek o zaman maske takmamız sorumluluk almamız demek. Bu virüsün riskini azaltmak demek. Setler diye soracaksınız. setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takmıyor çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor Mesela sahne aralarında hep maskeliyiz.

Ekibimiz hep maskeli .Her gün test oluyoruz. O test sonuçlarına göre ya sete çıkıyoruz ya çıkmıyoruz .Dezenfektanlar her yerde ama ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı.Büyük bir riske giriyoruz yarın öbür gün ben de pozitif olabilirim partnerim de pozitif olabilir herhangi biri ekip arkadaşlarımdan biri de pozitif olabilir. Lütfen yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama en önemlisi maskeleri takalım lütfen.

İlgili Haberler