Kiralık Aşk dizisi ile tanınmıştı... Genç oyuncudan acı haber

Kiralık Aşk dizisi ile tanınmıştı... Genç oyuncudan acı haber

Kiralık Aşk dizisinde Ozan karakterini canlandıran 21 yaşındaki genç oyuncu Oğuzhan Tükenmez, trafik kazasında hayatını kaybetti.

'Felaket tellalı' lakaplı ses sanatçısı Onur Akay, 21 yaşındaki oyuncu Oğuzhan Tükenmez’in, motor kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Genç oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Akay, “Kiralık Aşk isimli dizide onu Ozan karakteri ile tanımıştık. Ayrıca çok sayıda reklam filmlerinden de tanıdığımız 21 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Oğuzhan Tükenmez, İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Şişli’de dün gece 21:30 sularında çalıştığı iş yerinin motorunu alıyor tur atmak için ve Şişli Postanesi’nin önünde bir araba, genç oyuncunun kullandığı motora çarpıp kaçıyor. Hastaneye kaldırılan genç oyuncu maalesef kurtarılamıyor.” dedi.

Acı haber sonrası oyuncu Onur Büyüktopçu da Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Büyüktopçu, "Kiralik Aşk dizisinde beraber rol aldığım Oğuzhan Tükenmez elim bir kaza sonucu vefat etmiştir. Daha 22 yaşında gencecik bir çocuktu. Başımız sağolsun." mesajını paylaştı.

'HEDEFİ BEYAZ PERDEDE YER ALMAKTI'

Ayrıca genç oyuncunun sette dizinin oyuncuları Barış Arduç ve Onur Büyüktopçu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşan Onur Akay, “Lise dördüncü sınıftan bu yana modellik ve oyunculuk yapan Türkiye'nin önemli şirketlerinin tanıtım filmlerinde de rol alan genç oyuncu, düzgün fiziği kadar yeteneğiyle de otoritelerden tam puan almayı başarmıştı. Hedefi beyaz perdede önemli projelerde yer almaktı. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.