
Kıyafeti şok etti!
Bahar - Nihal Candan kardeşler Darüşşafaka Doğuş-Fenerbahçe maçına gitti. Nihal'in kıyafeti olay oldu.
Basketbol Ligi’nde Darüşşafaka Doğuş ile Fenerbahçe karşılaştı.Posta'da yer alan habere göre, bu heyecanlı karşılaşmayı izleyenler arasında günlerce magazin gündemini yaptıkları her hareketle meşgul eden Candan kardeşler vardı.
Kardeşlerden Nihal Candan'ın Volkswagen Arena'da giydiği kıyafet görenleri şaşırttı. Basketbol maçına üzerinde mini pembe bir elbiseyle gelen Nihal bütün salonun dikkatini çekti.
Bahar: Ben istediğim şeyleri alırlar
Bahar Candan, basketbol maçından çok sayıda fotoğraf paylaştı. En çok dikkat çeken paylaşımı ise 'Ben istediğimi alırlar' notunu düştüğü fotoğrafı oldu.
Bahar, Bobby hayranı çıktı
Bahar Candan, izlediği Fenerbahçe maçlarından sürekli basketbolcu Bobby Dixon'la ilgili paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımlarda Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Bobby'in fotoğraflarını çekip hayranlığını dile getirdi.