Kızıl Goncalar'ın atarlı ergeni Mira bakın kim çıktı?

Kızıl Goncalar'ın atarlı ergeni Mira bakın kim çıktı?

Kızıl Goncalar dizisinde Mira karakterine hayat veren ve atarlı tavırlarıyla gördüğümüz Nefise Esma Yılmaz, meğer yıllar önce o yapımda rol almış.

İlk bölümünden beri adından söz ettiren, RTÜK'ün ceza yağdırdığı ancak bunların üstüne reyting rekoru kıran Kızıl Goncalar dizisindeki atarlı ergen Mira karakterine can veren genç oyuncu Nefise Esma Yılmaz, çok küçük yaşlardan beri ekranlarda rol alıyor.

ekran-goruntusu-2024-01-31-162658.png

Ünlü oyuncunun ilk projesini duyanlar ise çok şaşırıyor.

Adı NOW TV olan FOX TV'nin iddialı dizisi Kızıl Goncalar, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Tarikatların iç yüzünü anlatmayı hedefleyen dizi, her sahnesiyle gündem olurken, dizinin oyuncu kadrosu da bir o kadar merak ediliyor ve ilgi çekiyor.

ekran-goruntusu-2024-01-31-162426.png

Dizideki Mira karakteri ise oyunculuğu ile seyircileri büyülüyor. Kızıl Goncalar'ın atarlı genci Mira, yani Nefise Esma Yılmaz, bakın kimmiş?

KIZIL GONCALAR'IN MİRA'SI, KIRGIN ÇİÇEKLER'İN BÜŞRA'SI ÇIKTI

Esma Yılmaz, 2015 yılında ilk kez oynadığı bir dizi olan Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Büşra karakteri ile tanındı. Eylül'ün minik kardeşi Büşra'yı oynayan Esman Yılmaz, kariyerine devam etti.

ekran-goruntusu-2024-01-31-162636.png

NEFİSE ESMA YILMAZ KİMDİR?

Esma Yılmaz, 2005 yılı İstanbul doğumlu oyuncu. 2015 yılında "Kırgın Çiçekler"de Büşra'yı canlandırarak sektöre giriş yaptı. "Bizim Hikaye", "Evlilik Hakkında Her Şey" ve "Kızıl Goncalar" yer aldığı diğer dizilerdir.