Kızılcık Şerbeti’nden kötü haber!

Kızılcık Şerbeti’nden kötü haber!

Kızılcık Şerbeti dizisi, hayranlarını üzen bir karar aldı. Reyting rekorları kıran dizi ani final kararı almak zorunda kaldı.

Kızılcık Şerbeti dizisi ani ve erken final kararı aldı. Çıktığı günden beri reyting rekorları kıran ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığı nedeniyle final yapma kararı aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-06-212434.png

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizi hakkında final iddiaları ortaya atıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-06-212439.png

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN ABDULLAH'IN BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterine can veren Settar Tanrıöğen kısa süre önce beyin kanaması geçirmişti. Ünlü oyuncunun geçirdiği beyin kanaması, tüm planları alt üst etti.

ekran-goruntusu-2024-02-06-212407.png

REYTİNG ENDİŞESİ ANİ FİNAL KARARI ALDIRDI

Alev ve Apo aşkı reytinglere olumlu etki ettiğinden birçok kişi dizinin reytinglerinin düşeceğini düşündü. İddialara göre ünlü oyuncunun geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yeni bölümlerde olamayacak ve bu nedenle dizi erken sezon finali yapacak.

Ünlü oyuncu sağlığına kavuşunca da dizi devam edecek. İkinci iddia ise Alev ve Apo karakterlerini boşanmaya kadar yurt dışına göndermek.