Kızılcık Şerbeti'nin Apo'sunun sağlık durumunu rol arkadaşı açıkladı: Çok üzgünüz çok

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'sunun sağlık durumunu rol arkadaşı açıkladı: Çok üzgünüz çok

Kızılcık Şerbeti dizisinin Apo'su Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmişti. Tanrıöğen'in son sağlık durumunu rol arkadaşı Aliye Uzunatağ açıkladı.

"Bir Demet Tiyatro", "Vavien" ve "Kızılcık Şerbeti" gibi yapımlarla tanınan Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. Ardından bir operasyon daha geçirdiği ortaya çıkan usta oyuncu hakkında Kızılcık Şerbeti'nin yapım şirketi olan Gold Film'den yazılı bir açıklama yapılmıştı.

Açıklamada "Hastamız işlem sonrasında tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Sanatçı Settar Tanrıöğen'in hastanemize gelişinde olduğu gibi bilinci açık bir halde yoğun bakım servisimizde izlenmeye devam edilmektedir" ifadelerine yer verilmişti.

ALİYE UZUNATAĞ'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Durumu stabil olan ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklamada Kızılcık Şerbeti'ndeki rol arkadaşı Aliye Uzunatağ'dan açıklama geldi.

SENARYODA DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Snob magazin'in haberine göre; Nişantaşı'nda görüntülenen Kızılcık Şerbeti'nin Sönmez'i Aliye Uzunatağ, Tanrıöğen'in son durumu hakkında "Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda... Settar'ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak" ifadelerini kullandı.