Kızılcık Şerbeti'nin dedikoducusu son haliyle gündem oldu

Kızılcık Şerbeti'nin dedikoducusu son haliyle gündem oldu

Kızılcık Şerbeti dizisinde fitneci ve dedikoducu karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Feyza Civelek, son kombiniyle alay konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay karakterine can veren oyuncusu Feyza Civelek'i görenler, onun tarzını hiç beğenmedi.

ekran-goruntusu-2024-02-27-170736.png

Feyza Civelek, İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde kameralara yansıdı. Gecede ödül alan Feyza Civelek'in kombini ise sosyal medyada alay konusu oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-27-170749.png

YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN OYUNCUSU OLDU

İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu' ödülünü alan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek geceye tarzıyla damga vurdu.

ekran-goruntusu-2024-02-27-170752.png

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN NİLAY'INI GÖRENLER ŞOK OLDU

Adını Feriha Koydum dizisinde rol alarak ünlenen ve Kızılcık Şerbeti ile herkesçe tanınan Feyza Civelek parlak elbisesi, çorapları, eldivenleri ve spor ayakkabısıyla herkesi şoke etti.

ekran-goruntusu-2024-02-27-170657.png

TARZINI BEĞENMEDİLER

Oyuncunun tarzı sosyal medya camiası tarafından hiç beğenilmedi. Ünlü oyuncunun acilen bir stil danışmanıyla çalışması gerektiği, parçaların uyumsuzluğu ve kıyafetin fiziğine uygun olmaması gibi pek çok yorum yapıldı.

FEYZA CİVELEK KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yer alan Feyza Civelek, hayranları tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Feyza Civelek, şu anda 28 yaşındadır. Feyza Civelek aslen nereli sorgusu da hayranlar tarafından sıklıkla yapılır. Feyza Civelek, İstanbulludur. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyerine sahiptir.

Oyunculuk hayatına Acemi Cadı dizisiyle adım atan Civelek, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Kavak Yelleri ve Adını Feriha Koydum gibi popüler dizilerdeki rolleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Genç yaşına rağmen gösterdiği yetenekle televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinen Feyza Civelek, kariyerine devam etmektedir. Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla hayranları tarafından dikkat çekmektedir. Bu performansi ile en unutulmaz rolleri arasında Nilay girmiştir.