Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’unun nasıl 45 kilo verdiğine inanamayacaksınız

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’unun nasıl 45 kilo verdiğine inanamayacaksınız

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak nasıl 45 kilo verip tığ gibi olduğunu anlattı?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi olan Kızılcık Şerbeti’nin oyuncularından Kayra Şenocak nasıl 45 kilo verdiğini açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-195138.png

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u Kayra Şenocak kilo vermesiyle gündem oldu. Şenocak, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte alışverişte kameralara yakalandı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-195141.png

131 KİLODAN 86 KİLOYA DÜŞTÜ

131 kilodan 86 kiloya gerileyen Şenocak, kilo vermesiyle ilgili konuştu. Nasıl kilo verdiğini anlatan Şenocak’ın kilo verme tüyoları gündemi salladı.

"AMELİYAT VE OPERASYON YOK."

Kızılcık Şerbeti'nin Ertuğrul'u şöyle dedi:

"Eşim sayesinde verdim. Tamamen diyet ve sporla verdim. 45 kilo gitti. Ameliyat ve operasyon yok. Sporu da seven biri değilim. 131 kiloya kadar çıkmıştım. Kendimi o şekilde görmek istemedim. Bu işi yapmak istiyorsam o şekilde görünmemem gerekiyordu.

ekran-goruntusu-2024-02-08-195146.png

AMELİYAT YERİNE PARAYI SPORA VE DİYETE HARCADI

Ameliyata harcanacak o parayı spor salonuna ve diyete harcadıklarında daha uzun vadeli gidiyor... Ameliyat olup yeniden kilo alanları duyuyoruz. O süreçte eşim kabak yemeği yaptı. Sebze ağırlıklı beslendim. Bu süreçte ben değil eşim yıprandı.

Diziyle ilgili de konuşan Şenocak "Güzel ve keyifli gidiyor. Ekibe ikinci sezonda dahil oldum. Hemen içlerine kabul ettiler. Set ortamı çok güzel. Rol kısa zamanda sevildi" ifadelerini kullandı.

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

Kayra Şenocak, 25 Haziran 1975'te İstanbul'da doğdu.  Kayra Şenocak,  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim gördü.

Kayra Şenocak, 1998 yılında Star TV'de yayınlanan ve şarkıcı Alişan ile birlikte oynadığı Aynalı Tahir dizisindeki "Bilal" karakteri ile tanındı.  Kayra Şenocak, oyunculuğunun yanında, bir dönem Show TV'de yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca isimli yarışma programını Seray Sever ile birlikte sundu.

2014 yılında "Arka Sokaklar" dizisinde "Asfa" karakterini canlandıran Kayra Şenocak, 2013 yılından beri kendi kurduğu tiyatrosunda, yine kendi yazıp yönettiği "Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden" adlı oyunda yer aldı. Ünlü oyuncu, 2015 yılında TRT 1 ekranlarında yer alan Filinta adlı ilk Osmanlı polisiye dizisinde "Hasan" karakterini canlandırdı. 2016 yılında FOX'ta yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine "Topal Recep Paşa" karakteriyle konuk oyuncu oldu. 2017 yılında İsimsizler dizisinde "Yadigar" karakterine hayat verdi. 2018-2019 yılları arasında Diriliş Ertuğrul dizisinde "Demirci Aktemür" rolünü oynadı.

1998 yılında öğretmen Verda Şenocak ile evlenen Kayra Şenocak 2001 yılında boşandı. Şenocak’ın  Mert adında bir oğlu vardır. Kayra Şenocak daha sonra 2019 yılında Ayşe Karadavut ile evlendi.