Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından botoksluları kudurtan paylaşım

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından botoksluları kudurtan paylaşım

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterine can veren ünlü oyuncu Evrim Alasya'dan olay çıkaracak 'estetik' yorumu geldi.

Show TV'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, estetikli ünlüler için bomba bir yorum yaptı.

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu.

"BOTOSKLU OYUNCU DEVRİ KAPANDI SANKİ HA"

Alasya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Oynamaktan anlamayan, botokslu 'oyuncu' devri kapandı sanki ha, ne dersin!" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bu paylaşımı, kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Alasya'nın kimi kast ettiği ise merak konusu oldu.

ekran-goruntusu-2024-03-01-205107.png

EVRİM ALASYA KİMDİR?

Evrim Alasya 2 Ağustos 1979'da İzmir'de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur ve oyunculuğa ilk olarak 1999 yılında Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda başladığı biliniyor. Birçok farklı projede yer alan Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır.