Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si öldü mü? Alev kodese mi girecek?

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si öldü mü? Alev kodese mi girecek?

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde merdivenlerden aşağı yuvarlanan Pembe'nin son durumu merak ediliyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 56. bölümü seyirciyi yine ekran başına kilitledi. Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği reyting rekortmeni dizinin son bölümü, izleyenleri şok etti.

ekran-goruntusu-2024-03-25-193953.png

Alev ve Pembe arasında çıkan kavgada Pembe merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Pembe'nin çocukları olayın ardından hemen ambulansı aradı. Peki, Pembe için artık yolun sonu gözüktü mü? İşte dizinin son bölümünden detaylar...

ekran-goruntusu-2024-03-25-194003.png

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken, dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

ekran-goruntusu-2024-03-25-194009.png

KAVGA FACİAYLA SONUÇLANDI, PEMBE MERDİVENLERDEN YUVARLANDI

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde, Alev ve Pembe arasında tansiyon bu kez öyle bir yükseldi ki tartışma kavgaya dönüştü. O kavga ise facia ile sonuçlandı.

ekran-goruntusu-2024-03-25-194022.png

Evin bahçesinde kavga etmeye başlayan Pembe ve Alev arasında itişmeler sırasında Pembe merdivenlerden yuvarlandı.

ekran-goruntusu-2024-03-25-194027.png

KIZILCIK ŞERBETİ PEMBE ÖLDÜ MÜ?

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe’sinin ölüp ölmediği ise sosyal medyada şimdiden tartışılmaya başlandı. Merdivenlerden düşüp yerde kalan Pembe’nin ölüp ölmeyeceği, 29 Mart Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümde belli olacak.

ekran-goruntusu-2024-03-25-194033.png

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.