Kocasının arabasında çıkanı itiraf etti! Hasan Can Kaya şok oldu

Kocasının arabasında çıkanı itiraf etti! Hasan Can Kaya şok oldu

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına karı-kocanın tartışması damga vurdu. Kocası ile ilgili itirafta bulunan kadın herkesi şok etti.

Hasan Can Kaya'nın büyük beğeni ile izlenen programı Konuşanlar'da Kaya ile sohbet eden karı-koca sosyal medyada gündem oldu.

Kocasının çapkınlıklarından dert yanan kadın, arabasında bulduğu şeyleri tek tek sayınca izleyenleri de Hasan Can Kaya'yı da şoke etti.

Exxen'in en çok izlenen programlarından Konuşanlar'a katılan izleyiciler, anlattıklarıyla sık sık gündem oluyor. Programa katılan karı-koca konuk son bölümde herkesi şaşırttı.

Hasan Can Kaya kadın konuğa eşinin çapkın olup olmadığını sorunca kadın, kocasının çapkınlıklarından bıktığını ve artık peşini bıraktığını haykırdı.

"ARABADA PREZERVATİF ÇÖPÜ BULDUM"

Hasan Can Kaya "Serbest mi bıraktın?" deyince konuk, "Çok uğraştım baktım olmuyor bıraktım" diyerek "Arabayı arkadaşları alıyor güya, bir gün ruj buldum, bir gün toka buldum en son prezervatif çöpü buldum bu ne ya dedim, arkadaşımın oğlunun dedi..." ifadelerini kullandı.

Hasan Can Kaya da bu sözlerin ardından "Oğlum neden arabaya atıyorsun büyük mü?" diyerek erkek konuğa döndü.

Konuk ise "Taksiydi, mahallede kime lazımsa anahtarı alıp gidiyorlardı" yanıtını verdi. Hasan Can Kaya ise "Arabayı verebilecek birine benzemiyorsun, hiç inanmıyorum" dedi.