Makyajsız Serenay Sarıkaya'yı görenin dibi düştü

Makyajsız Serenay Sarıkaya'yı görenin dibi düştü

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın makyajsız hali görenleri hayran bıraktı. Meğer güzelliği makyajdan değilmiş.

Serenay Sarıkaya, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle sıkça gündem olmayı başarabilecen oyuncular arasında yer alıyor. Sarıkaya son olarak sıfır makyajlı hali ile görenleri şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-03-06-180046.png

Son olarak Aile dizisiyle ekranda gördüğümüz ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, düzgün fiziği ve güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Makyajsız halini paylaşan Sarıkaya’nın doğal hali çok beğenildi. 

En başarılı kadın oyuncular arasında yer alan Serenay Sarıkaya, son olarak rol aldığı Aile dizisiyle başarısını bir kez daha ispat etti. Dizisinin final yapmasının ardından tatile giden güzel oyuncu, tatil dönüşü de uzun zamandır adının aşk dedikodularına karıştığı Mert Demir’in konserine koştu.

ekran-goruntusu-2024-02-02-173019.png

SERENAY SARIKAYA SIFIR MAKYAJLI

Tatil pozlarını paylaşan Sarıkaya’nın doğal halini paylaşması ise hayranlarını mest etti. Instagram hesabında makyajsız halini paylaşan oyuncunun filtresiz kareleri beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte, Serenay Sarıkaya'nın doğal hali…

serenays-1-hdxd.webp

SERENAY SARIKAYA KİMDİR?

Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991’da Antalya'da doğdu. Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun oldu. Plato Film'de oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Şaşkın filmi ile yaşadı. Ayrıca 15 yaşında iken katıldığı Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etti ve yarışmada 4. oldu ve Jüri Özel Ödülünü aldı. 2008 yılında 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol aldı. Daha sonra aynı yıl Sinan Çetin’in Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynadı fakat iki dizide yayından kaldırıldı.

Sonra ise sevilen dizi Adanalı’da oynamaya başladı. Dizide Oktay Kaynarca'nın kızını canlandıran Sarıkaya, bu rolü ile büyük bir çıkış yaptı ve tanındı. 2010 yılında Miss Turkey’de 2. olmasıyla da tüm Türkiye tarafından tanınmış oldu. Lale Devri ve Yer Gök Aşk dizilerinde yer aldıktan sonra 2013'te başlayan Medcezir dizisinde başrol oynadı. Dizi büyük sükse yaptı ve sevildi. 2014 yılında ise GQ Türkiye tarafından yapılan yarışmada “yılın kadını” seçildi. Ayrıca Sarıkaya iki kez Altın Kelebek Ödülü’ne layık görüldü. Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde oynadı ve İkimizin Yerine adlı filmde Nejat İşler ile başrolde yer aldı.