Manavgat'taki çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu

Manavgat'taki çiftliği yanan Tuğba Özay hastanelik oldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, dört ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangından mağdur olan isimler arasında manken Tuğba Özay da vardı.

Yangından eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de zarar gördü. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Aynı ilçede 2007 yılında çıkan orman yangınında 950 hektar ormanlık alan yanmıştı. Yangının olduğu bölgede bulunan Tuğba Özay'ın çiftliği de hasar görmüştü.


Dün öğle saatlerinde Antalya Manavgat'ın Yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek dört farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ediyor. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken Tuğba Özay'ın çiftliği de hasar gördü. Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yardım çağrısı yaptı. İlk uçakla Antalya'ya giden Tuğba Özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi.

"Yanıyoruz! Çiftliğimiz yanıyor... nolur sesimizi duyurun. Şu an Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Nolur sesimizi duyurun. Yanıyor çiftliğimiz yanıyor, her yer, her şey yanıyor. Yangın uçakları daha çok gelmeli. Her yer yanıyor." diyerek haykırdı.