Merve Boluğur sinirden çılgına döndü: Yanımda erkek arkadaşım var!

Merve Boluğur, muhabirin kendisine sorduğu soruya çok sinirlendi ve "Ne kadar çirkin bir hareket bu. Soru sormayı öğren öyle gel!" dedi.

Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç ile ilgili kendisine yöneltilen bir soruya çok sinirlendi. Muhabire tepki gösteren Boluğur, "Soru sormayı öğren öyle gel" dedi.

Şarkıcı Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde eski eşi Merve Boluğur hakkında yapılan "Murat'tan sonra delirdi" yorumları üzerine açıklama yaptı.

"CANI İSTERSE MERVE BİR GÜN AÇIKLAR"

Dalkılıç, "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım..." dedi.

MERVE BOLUĞUR MUHABİRE SİNİRLENDİ

Merve Boluğur da kendisine gelen yorumlarla ilgili bir açıklama yaptı. Bu olaydan kısa süre sonra yeni sevgilisiyle görüntülenen oyuncu, muhabirler tarafından kendisine yöneltilen soruyla çılgına döndü.

Boluğur, "Ne kadar çirkin bir hareket bu ne kadar çirkin. Yanımda erkek arkadaşım var sorunun farkında mısın? Soru sormayı öğren öyle gel! Yanımda sevgilim var" diyerek kızdı.