Merve Oflaz'dan yıllar sonra itiraf: Survivor'da bana...

Merve Oflaz'dan yıllar sonra itiraf: Survivor'da bana...

2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olan Merve Oflaz, Youtube'da katıldığı bir programda şok eden ifadeler kullandı. Oflaz, Survivor'a ikinci gidişinde kendisine mobbing yapıldığını itiraf etti.

2010 yılında yayınlanan 'Survivor Kızlar Erkekler'in şampiyonu olarak, Survivor Türkiye tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu olma unvanını elinde bulunduran Merve Oflaz, yarışma sonrası oyunculuk kariyerine adım attı.

Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, Eve Dönüş ve Rengarenk gibi sevilen projelerde rol alan Merve Oflaz, 2015'te 'All-Star' ile yeniden Survivor deneyimi yaşadı ve 7'nci haftada adaya veda etti.

m.jpg

ADADA YEMEK ARAKLADIĞIM OLMUŞTUR

Merve Oflaz, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un ''Bize Kaldı'' adlı Youtube kanalında yaptığı bir itiraf ile büyük şaşkınlık yarattı. "Hiç yemek çalıyor muydunuz?" sorusuna yanıt veren Oflaz, "Arada bir arakladığım olmuştur" ifadelerini kullandı.

Merve Oflaz, 2015 yılında Survivor'a ikinci kez katıldığı sırada yarışmacılarla pek iyi anlaşamadığını ve sporcu kadın yarışmacıların kendisine "Sen nasıl Survivor birincisi oldun?" tarzında eleştiriler yaparak psikolojik baskılar yaptığını dile getirdi.

"İkinci gidişim adeta faciaydı. Bana diğer yarışmacılar tarafından mobbing yapıldı" diyen Merve Oflaz, açıklamalarıyla şaşkına çevirdi.