Merve Taşkın 'kara para' iddialarına soyunarak yanıt verdi

Merve Taşkın 'kara para' iddialarına soyunarak yanıt verdi

İnternet fenomeni Merve Taşkın 'Kara para aklamıyorum' diyerek çıplak pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

İnternet fenomeni Merve Taşkın, '100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar' ifadeleriyle gündem olmuştu. Daha önce mahkemelik olan ve son olarak da Türkiye'yi terk ederek yurt dışına yerleşen Taşkın, kara para aklama iddialarına çıplak pozuyla yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2023-12-14-182152.png

HEDEFİ 1 MİLYON DOLAR

+18 pozları nedeniyle yargılanarak üzerine atılı suçlamalardan beraat eden OnlyFans fenomeni Merve Taşkın bir süre önce yurt dışına yerleşti. OnlyFans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını ama yetmediğini, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu söyleyerek dikkat çeken Merve Taşkın Bali'ye yerleştikten sonra "Kaçtı" iddiaları ortaya atıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-14-182157.png

"KAÇMADIM BASKILARA DAYANAMDIĞIM İÇİN TAŞINDIM"

Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin kendisine müstehcen bir birey olduğu yönündeki baskılara dayanamadığı için taşındığını ifade eden Taşkın, "Bu süreç boyunca bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim" diyerek kaçmadığını dile getirmişti.

ekran-goruntusu-2023-12-14-182202.png

Hakkındaki kara para iddiaları ortaya atılan Merve Taşkın çırılçıplak poz verdi. Çıplak pozunu "Kara para aklamıyorum sadece Türk erkekleri vücudumu çok beğeniyor" notuyla paylaşan fenomeni takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

merve-taskin-bxka.webp