
Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı, bikinili pozlarına beğeniler yağdı
Miami'de ev alan Şeyma Subaşı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Güzel havanın tadını çıkaran Subaşı, kumsalda verdiği bikinili pozlarla olay yarattı.
MIAMI'de ev alan Şeyma Subaşı, bikinili olay pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Kızı Melisa ile Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla olay oluyor.
Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı , şimdilerde kızı Melisa ile Miami 'de tatil yapıyor. Sabahtan akşama kadar güzel havanın tadını çıkaran Subaşı, bol bol tatil pozlarını da takipçileriyle paylaşıyor.
CESUR POZLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Kızıyla tatil yapan Subaşı, 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından "Miami'de kış" notuyla peş peşe bikinili pozlarını yayınladı. Ünlü ismin bazı pozlar da eliyle kalçalarını kapatması da dikkat çekti. Subaşı'nın çok konuşulan pozlarına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi.