Miras tartışması olay olmuştu, Ece Erken bakın ne yaptı!

Miras tartışması olay olmuştu, Ece Erken bakın ne yaptı!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinin ardından eşinin mirasını reddeden Ece Erken bakın ne yaptı...

Ece Erken, avukat olan eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bir balık restoranında silahlı saldırıya uğrayarak öldürülmesinin ardından zor günlerden geçiyor. Büyük bir acı yaşayan Ece Erken geçtiğimiz günlerde ise eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddettiğini açıklamıştı.

SOYADINI INSTAGRAMDAN KALDIRDI

Ünlü sunucudan yeni bir hamle daha geldi. Ece Erken, eşinin soyadını yazdığı Instagram hesabından o soyismini kaldırdı. Önceden Ece Erken Mahmutyazıcıoğlu olarak gözüken isim şimdi sadece Ece Erken olarak gözüküyor.

BAZI AKRABALARIYLA AYNI SOYADINI TAŞIMAMAK İÇİN...

Bazı takipçilerinin  Mahmutyazıcıoğlu soyadını neden kaldırdığına ilişkin sorularına da Ece Erken "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için… Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum" yanıtını verdi.

MİRASI NEDEN REDDETMİŞTİ?

Ece Erken, reddimiras kararını ise yine sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurmuştu:

"Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hâlâ görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle de kalacağız… Reddimiras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla…"