Ne oldu sana Nejat İşler? Gözlerinize inanamayacaksınız

Ne oldu sana Nejat İşler? Gözlerinize inanamayacaksınız

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Zaferin Rengi filminin galasındaki görüntüsü ve son hali çok konuşulacak.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan ünlü oyuncu Nejat İşler, en son Zaferin Rengi filminin galasında boy gösterdi. İşler'in yeni tarzı ise gören herkesi şaşkına çevirdi. Oyuncunun saçlarının dökülmüş olması ise dikkatlerden kaçmadı.

x1080.jpg

NEJAT İŞLER'İN SAÇLARI DÖKÜLMÜŞ

Nejat İşler, son zamanlarda sıkça gündeme gelen isimlerden bir tanesi. Bu kez farklı bir tarzla hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncunun saçlarının dökülmüş olması görenleri şaşırttı.

ekran-goruntusu-2024-02-19-215954.png

İşler'in son hali, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı uyandırdı. Bazı hayranları, bu yeni tarzın bir film için geçici bir değişim olduğunu ve İşler'in yeni bir rol için imaj değiştirdiğini savundu. Diğerleri ise İşler'in doğal yaşlanma sürecinin tadını çıkardığını ve bu yeni görünümün gayet doğal olduğunu dile getirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-19-220128.png

NEJAT İŞLER KİMDİR?

 

1972 İstanbul Eyüp doğumlu olan Nejat İşler, tiyatroya lise yıllarında başlamıştır. Okul hayatından sonra ufak tefek alım-satım işlerine giren İşler, Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanmasına rağmen okula gitmez ve askerliğini yapıp İstanbul’a geri döner. 1991’de Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne giren İşler 1995’te mezun oluncaya kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. Aynı dönemde Teşvikiye’de CD ve kitap sattığı işporta tezgahını işletir. Mezuniyetinden sonra arkadaşlarıyla tiyatro kuran İşler, Gurur, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidr, Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerin rol aldı.

1999'da ise Eylül Fırtınası adlı filmde ilk kez sinema perdesinde yer aldı. Türkiye’de sinema ve televizyon dizilerinin en popüler isimlerinden biri olan Nejat İşler, 2014’ün Ocak ayında Bodrum’da geçirdiği bir rahatsızlık sonrası, İstanbul’da yoğun ve uzun bir tedavi süreci geçirmiştir. Bu süreçte oyunculuğa ara veren İşler, tedavisi sonrası yakın zamanda yerleştiği Bodrum’a geri dönmüştür. 2014'te Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filminde, 2016'da ise başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı İkimizin Yerine adlı filmde yer almıştır.