Nejat İşler, 4 yıl sonra doğum gününü kutlayabildi

Nejat İşler, 4 yıl sonra doğum gününü kutlayabildi

29 Şubat'ta doğan ünlü oyuncu Nejat İşler, 4 yıllık aradan sonra bugün doğum gününü kutladı.

29 Şubat'ta dünyaya gelen ve "artık yıl"larda doğum günü kutlayabilen oyuncu Nejat İşler, 4 yıllık aranın ardından bugün doğum gününü kutlayabildi.

Türkiye'de 29 Şubat'ta doğan yaklaşık 35 bin kişiden biri olan ünlü oyuncu, 2020 yılının ardından ilk kez gerçek doğum gününü kutlayabildi.

NEJAT İŞLER 52 YAŞINDA

Son olarak Zaferin Rengi filmi ile beyaz perdede sevenlerini heyecanlandıran Nejat İşler, 52 yaşına ayak bastı. Doğum günü kutlamaları için özel bir planı olup olmadığı bilinmeyen İşler'in hayranları, sosyal medyada ona sevgi ve iyi dileklerini sunuyor.

NEJAT İŞLER KİMDİR?

1972 İstanbul Eyüp doğumlu olan Nejat İşler, tiyatroya lise yıllarında başlamıştır. Okul hayatından sonra ufak tefek alım-satım işlerine giren İşler, Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf bölümünü kazanmasına rağmen okula gitmez ve askerliğini yapıp İstanbul’a geri döner. 1991’de Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne giren İşler 1995’te mezun oluncaya kadar devlet tiyatrosunda ve televizyon dizilerinde rol aldı. Aynı dönemde Teşvikiye’de CD ve kitap sattığı işporta tezgahını işletir. Mezuniyetinden sonra arkadaşlarıyla tiyatro kuran İşler, Gurur, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidr, Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerin rol aldı.

1999'da ise Eylül Fırtınası adlı filmde ilk kez sinema perdesinde yer aldı. Türkiye’de sinema ve televizyon dizilerinin en popüler isimlerinden biri olan Nejat İşler, 2014’ün Ocak ayında Bodrum’da geçirdiği bir rahatsızlık sonrası, İstanbul’da yoğun ve uzun bir tedavi süreci geçirmiştir. Bu süreçte oyunculuğa ara veren İşler, tedavisi sonrası yakın zamanda yerleştiği Bodrum’a geri dönmüştür. 2014'te Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filminde, 2016'da ise başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaştığı İkimizin Yerine adlı filmde yer almıştır.