Nilüfer 'in ustalarla resimleri 39 yıl sonra yayınlandı

Nilüfer 'in ustalarla resimleri 39 yıl sonra yayınlandı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Münir Nurettin Selçuk’un vefatının 39. Yılında hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını yayınladı


Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay, kendi internet sitesinde yer alan bugünkü yazısında, 'Dönülmez Akşamın Ufkundayız' ve 'Kalamış' gibi nice ölümsüz besteler bırakan efsane sanatçı Münir Nurettin Selçuk’un, hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını yayınladı. Akay, “Bugün sizlere, 27 Nisan 1981 yılında kaybettiğimiz hocaların hocası benim de hocamın hocası Münir Nurettin Selçuk’un, ölüm yıldönümü nedeni ile hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını paylaşacağım.” ifadelerini kullandı.

Münir Nurettin Selçuk’un pop müziğin usta ismi Nilüfer’le olan fotoğrafı ise dikkat çekti.

Selçuk’un, Türk sanat müziğinin usta isimleri İnci Çayırlı ve Serap Mutlu Akbulut’la fotoğraflarını ve bazı konserlerinden özel fotoğraflarını da yayınlayan Onur Akay, fotoğrafları Münir Nurettin Selçuk’un özel öğrencisi olan hocası Nevin İnam Karındaş’ın arşivinden aldığını ifade etti ve ayrıca yazısında Karındaş’ın Selçuk’la olan anılarını da yazdı.

İngiltere Kraliçesi, eşi ve kızı ile Türkiye ziyaretinde, Münir Nurettin Selçuk’un şefliğini yaptığı İcra Heyeti ile Topkapı Sarayı'nda verdiği konser fotoğraflarını da paylaşan Akay, “Fotoğrafta en önde yer alan Türk sanat müziğinin usta sanatçısı Serap Mutlu Akbulut, bu konserde Münir Nurettin Selçuk’un favorilerini göz kalemiyle yapmıştır…” dedi.