Nobel ödüllü Orhan Pamuk, Rasim Ozan Kütahyalı ile poz verdi sosyal medya sallandı!

Nobel ödüllü Orhan Pamuk, Rasim Ozan Kütahyalı ile poz verdi sosyal medya sallandı!

Nobel ödüllü romancı Orhan Pamuk yandaş medyanın tanınmış simalarından, Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte poz verdiği fotoğraf sosyal medyanın diline düştü.

Kütahyalı'nın kütüphane önünde Pamuk ile birlikte ilginç bir yüz ifadesiyle verdiği fotoğraf karesi binlerce kez paylaşılırken, Twitter kullanıcıları Pamuk'a tepkilerini dile getirdi.

Kütahyalı, söz konusu pozları, "Açıkçası ben de militarist rejim sebebiyle TV’de yayınlanamayan bölüm bu YouTube yayınında ortaya çıkar mı diye umut ettim ama sanırım Rahmetli Birand, TV’de yayınlanan bölümleri arşive kaydediyordu. Pamuk da eyyam bir cevap vermişti :) 18 sene sonra biz bunu konuştuk Pamuk’la" satırları eşliğinde paylaştı.

Kütahyalı paylaşımına yapılan yorumlardan birine, "Kardeşim, politik fikirlerine katılın yada katılmayın ama Orhan Pamuk Türk edebiyatının Maradona’sıdır. Net. Dünya edebiyatının da az sayıdaki yaşayan starlarından biridir Pamuk. Bu Maradona benzetmesine Cüneyt ne der bilmem, geçen sefer bu teşbihime takılmıştı :)" yanıtını verdi ve gazeteci Cüneyt Özdemir'i etiketledi. 

Özdemir de Kütahyalı'ya, "Pele’si diyelim tadımız kaçmasın!" yanıtını verirken, Pamuk'un Kütahyalı ile pozuna binlerce tepki geldi.