Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'yı örnek gösterdi

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'yı örnek gösterdi

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço, genç oyuncuların aldığı paralarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Yeşilçam efsanesi, usta oyuncu Nuri Alço, genç oyuncuların bölüm başı aldıkları para ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"BÖYLE BİR RAKAMLAR YOK"

Alço, yaptığı açıklamada "Bölüm başı haftalık 850 bin lira Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakamlar yok" diyerek tepki gösterdi.

"YARGI DİZİSİNİN HASTASIYIM"

Nuri Alço, favori dizisinin Yargı olduğunu ifade etti. Dizilerdeki konuların birbiriyle benzer özellikler taşımasından rahatsız olduğunu söyleyen Alço, “Dizilerdeki konular hep aynı. Birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı’yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor” dedi.

KAŞESİ SİNİRLENDİRDİ 

Nuri Alço, genç oyuncuların aldığı ücretleri abartılı bulduğunu sözlerine ekledi.

"KIVANÇ'I BAŞARILI BULUYORUM"

SnobMagazin'in haberine göre; Alço, “Çok astronomik rakamlar var. Bunlar bölüm başı haftalık 850 bin TL Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” ifadelerini kullandı.