O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye şampiyonu kim oldu?

O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşandı. Birbirinden güzel 6 performans sonrası O Ses Türkiye 2018 şampiyonu belli oldu. Murat’ın takımından Aydan Kahraman ve Nihat Mugil, Yıldız Tilbe’nin takımından Ceren Düzova, Gökhan’ın takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi, Hadise’nin takımından ise Oğulcan Bolcan finalde yarıştı. Peki O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye finali nefes kesti. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi O Ses Türkiye’nin finalistleri olarak belirlendi ve performanslarını sergiledi. SMS oylaması ile belirlenen şampiyon noter onaylı sonuçların ardından belli oldu. Peki şampiyon kimin takımından oldu? İşte O Ses Türkiye birincisi…

O Ses Türkiye'de Selenay, Aydan ve Ceren arasından finale yükselen isim Aydan oldu. Aydan Kahraman Murat Boz'un takımındaydı. O Ses Türkiye'de Lütfiye, Cüneyt ve Nihat arasından finale yükselen isim Lütfiye oldu. Lütfiye Özipek, Gökhan'ın takımındaydı. Oğulcan, Benjamin ve Yener&Ümit arasından finale yükselen isim Yener ve Ümit oldu. Yener Bulut-Ümit Durak, Gökhan'ın takımındaydı. Finalistlerin belli olmasının ardından bu akşam yani 4 Şubat’ta O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Bu akşam son kez performanslarını sergileyecek olan finalistler kıyasıya mücadele etti. Yıldız Tilbe ve Hadise’nin birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişi yarıştı. O Ses Türkiye final gecesinde, 7 isim sergilediği performanslar ile beğeni topladı. Birbirinden güzel performansların sergilendiği O ses Türkiye’de şampiyon belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın noter onaylı SMS oylamasının sonuçlarını açıklamasıyla O Ses Türkiye’nin bu sezonki finalinde son ikiye kalan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut&Ümit Durak arasında daha fazla SMS alan isim şampiyon oldu.

O Ses Türkiye’nin şampiyonu Lütfiye Özipek oldu.

LÜTFİYE ÖZİPEK: ÇOK MUTLUYUM

Lüftiye şampiyon olmasının ardından duygularını şöyle dile getirdi: “İnanılmaz şaşkın biriyim. O kadar çok heyecanlıyım ki herkese teşekkür ediyorum. O kadar mutluyum ki. Önce aileme sonra Gökhan’a bütün jüriye, size çok teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum.”