
Öpüşenleri hedef aldı: Metroda öpüşürsen ben devreye girerim
Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail’e hayat veren Süleyman Yağcı, tepkilere yol açan 'tayt' açıklamasının ardından yeniden gündem oldu.
Oyuncu Süleyman Yağcı, TV8’deki 2. Sayfa programının konuğu oldu. Daha önce de katıldığı bir programda “Bazı kadınlar öyle tayt giyiyor ki gerçekten iğrenç. Kadınlar tayt giymesin. Adamlar sapıtıyor” açıklamasıyla tepki çeken Yağcı, bu kez de çiftleri hedef aldı.
İnsanların halka açık yerlerde öpüşmesine karşı olduğunu söyleyen Yağcı, "Metroda öpüşürsen ben devreye girerim" dedi.
"BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ"
Yağcı şöyle konuştu:
"Lanet olsun. Sen sevgilinle metroda öpüşürsen, çocuk parkında öpüşürsen, kafeteryada öpüşürsen ben devreye girerim. Öyle bir hakkım var. Öpüşemezsin kardeşim. Hiç kimse halka umum olan yerde sevgilisiyle öpüşemez. Kural vardır, ahlak vardır. Burası Türkiye Cumhuriyeti'dir. Atatürk ilke ve inklaplarıyla kanunlar belirlenmiştir. El ele yürüdü ben buna bir şey demem, öpüşmekten bahsediyorum. Otobüste sıkıştırıyor kızı köşeye, var mı böyle bir hakkı ya?"