Papağana işkence yapmıştı... İşte MasterChef Murat'ın şaşırtan imajı...

Papağana işkence yapmıştı... İşte MasterChef Murat'ın şaşırtan imajı...

MasterChef yarışmasında ekranlara çıkan ama adından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla söz ettiren MasterChef Murat'ın yeni imajı herkesi şaşırttı.

Yarışma ile tanınmaya başlayan ardından sosyal medya görüntüleriyle her kesim tarafından tepkilerin odağı olan Masterchef Murat'a karşı Acun Ilıcalı da sessiz kalmamıştı.

İşkencelerin ardından papağan MasterChef Murat’ın elinden alınmış ve tedavi görmüştü. Ancak görmüş olduğu tedaviye rağmen yine de papağan kurtulamamıştı. 

mastershef-murat-002.jpg

MasterChef programından ziyade papağana etmiş olduğu cani işkenceler ardından iğrenç bir şekilde tanınan Murat Özdemir uzun süredir sessiz kalmıştı. Bu sessizliğin ardından Murat Özdemir’de meydana gelen gelişmeler görenlerin ağzını açık bıraktı. Saçlarını uzatan ve aynı zamanda da sakal bırakan Murat Özdemir görenlerin resmen tanımasına engel olmuştu.

murat-ozdemir2-001.jpg

Papağana yapmış olduğu işkenceler ardından Murat Özdemir bir süre tedavi gördü. Daha sonrasında ise o gün için bir açıklamada bulundu. Yapmış olduğu açıklamada videoyu çekmiş olduğu gün çok fazla alkol almış olduğunu ve bilincinin de yerinde olmadığını dile getirdi.

Papağanın boğazını sıkan Murat Özdemir yaşanan tüm bu gelişmeler ardından yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini açıkladı. Bu özür de pek çok kişinin tepki göstermesine neden oldu. Sosyal medya üzerinden pek çok insan özür dilenmesi gereken kişilerin insanlar olmadığını ve papağanı geri getirmediği gibi sözlerle tepkilerini dile getirdi.

murat-ozdemir3-001.jpg

Uzun süreli sessizlik ardından yeniden sosyal medyada yer alan Murat Özdemir şimdilerde yapmış olduğu yemek paylaşımları ile ön planda olmaya çalışıyor. Yeni sakallı ve uzun saçlı halini gören kişiler ise resmen Murat Özdemir’i tanıyamıyorlar. Bu yeni imajı ile birlikte sosyal medya üzerinden aktif olmaya ve yemek videoları ile ön planda olmaya çalışıyor.