Podyumda kalça açma tartışması: Otel odasında evli adamı...

Podyumda kalça açma tartışması: Otel odasında evli adamı...

Manken Çağla Şıkel, şarkıcı Hatice'nin podyumda poposunu açmasına verdiği yanıtla şarkıcıyı kızdırdı. Hatice'nin Şıkel'e verdiği yanıt ise geçmişte yaşanan bir olaydan geldi.

Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, modacı Cengiz Semercioğlu’nun defilesinde bir anda elbisesini kaldırarak kalçasını gösterdi. Bu görüntüleriyle olay yaratan Hatice ile manken Çağla Şıkel arasında tartışma çıktı. Hatice, üstü kapalı şekilde kendisini eleştiren Şıkel’e geçmişte yaşanan bir olayla ilgili konuşarak cevap verdi.

'HERKESİN KENDİ GÖSTERİŞİ KENDİ YÜRÜYÜŞÜ'

Muhabirlerin Hatice’nin yaptığı kalça hareketiyle ilgili sorulara cevap veren Çağla Şıkel, “Podyuma çıkacağımı kişileri önceden mutlaka biliyorum. Çıkan herkese saygı duyuyorum. Asla onlarla ilgili yorum yapmıyorum herkesin kendi gösterişi herkesin kendi yürüyüşü” dedi.

'OTEL ODASINDA EVLİ ADAMI BEKLEMEDİM'

Şıkel’in bu sözlerine Hatice’den cevap gecikmedi. Hatice Şıkel’in bu sözlerinden rahatsız oldu ve çok sert açıklamalar yaparak “Bir zamanların tostçu çağlası bunu sen mi söylüyorsun? ah be canım en azından tostumu yeyip beklemedim otel odasında evli adamı. Ben de bilirim kimle muhatap olup olmayacağımı da neyse” dedi.

'TOSTUMU YEDİM BEKLİYORUM'

2002 senesinde Yüksel Ak ile evli olan Şenol İpek ile Çağla Şıkel arasındaki mesajlaşma magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre; Çağla Şıkel, Yüksel Ak ve Şenol İpek, bir iş dolayısıyla tatil beldesindeki bir otelde kalıyorlar. Ve Çağla Şıkel, Şenol İpek’e “Tostumu yedim seni bekliyorum” ifadelerini kullanan bir mesaj atmıştı.