
Prens Harry - Meghan Markle çifti unvanlarından vazgeçiyor
Prens Harry ve eşi Meghan Markle Güney Afrika'ya yerleşmek istiyor. Ama bu karar onların unvan ve ayrıcalıklarını kaybetmelerine neden olacak.
Prens Harry ve Meghan Markle aldıkları kararlar ile sık sık gündeme geliyorlar. En son Güney Afrika'ya yerleşmeyi düşündüklerini açıklayan çiftin bu kararı unvanlarını kaybetmelerine sebep olabilir.
Kraliyet muhabiri Victoria Arbiter Güney Afrika’ya yerleşmeleri durumunda ikilinin unvanlarında vazgeçmek zorunda kalacaklarını ifade etti.
İngiltere Kraliyet Ailesi'nden Prens Harry ve Meghan Markle çifti, ITV'de yayınlanan ve ses getiren röportajlarından Güney Afrika'ya yerleşmenin 'İyi bir fikir olabileceğini' dile getirdi.
Ancak Kraliyet muhabiri Victoria Arbiter, çiftin böyle bir karar alması durumunda Kraliyet unvanlarından ve ayrıcalıklarından vazgeçmek zorunda kalacaklarını söyledi.
Çift ay başında resmi bir ziyaret gerçekleştirdikleri Güney Afrika'da bir dizi temasta bulunmuştu.