Pucca'ya teşhis konuldu! Hastalığını açıkladı

Pucca'ya teşhis konuldu! Hastalığını açıkladı

Ev sahiplerine savaş açan internet fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık hastalığını açıkladı.

Son zamanlarda ev sahipleriyle yaşadığı polemiklerle gündeme gelen ve kirasını ödemediği, evi mahvettiği öne sürülen internet fenomeni Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, bu kez kendisine konulan teşhisin ne olduğunu açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-182340.png

Eski ev sahibi Tuba Ünsal'la yaşadığı polemik ile gündeme gelen fenomen isim, "Uzun zamandır mental olarak çökmüştüm, çoğunuz biliyorsunuz" diyerek sağlık raporunu paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-182344.png

PUCCA'YA BİPOLAR TEŞHİSİ

Kendisine "Bipolar duygulanım bozukluğu" teşhisi konduğunu duyuran Pucca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Burada sadece beni seven insanlar olduğunu düşünerek paylaşım yapacağım. Uzun zamandır mental olarak çökmüştüm, çoğunuz biliyorsunuz. Bunu açıklayıp açıklamama konusunda da kararsızım aslında sonra üstüme yapışıp her konuda 'Bunu kullanabilirler mi?' diye düşünüyorum.

ekran-goruntusu-2024-02-14-182349.png

Ama benim gibi insanlarla da konuşup neler yapabiliriz ya da yapabilirim? Birbirimizi destekler miyiz? Belki işe yarar. Ben en fazla gerizekalıyım diye düşünürken Bipolar teşhisi konuldu. Üzgün müyüm, bazı şeylerin nedeni netleşti mi? Ne hissettiğimi bilmiyorum. İç içe geçmiş başka mental sorunlarımla keşke daha önce tedaviye başlasaymışım diyorum. Neyse öyle işte... Arada burayı not defteri gibi kullanırım, derdimi anlatırım. Bir de Marilyn de Bipolardı. Keşke kendimi bu kadar özdeştirmeseymişim."

ekran-goruntusu-2024-02-14-182352.png

PUCCA KİMDİR?

 

Türk yazar ve internet fenomeni PuCCa veya doğum adıyla Selen Pınar Işık, 3 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi.

Karşıyaka Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite için İzmir'den Ankara'ya geçti. Bu dönemde küçük bir radyoda program yaptı, daha sonra bir televizyon kanalında montaj işiyle ilgilendi. Radyo Televizyon Sinema ve Gazetecilik bölümlerinde eğitim gördü.Yine bu dönemde blog konusunda deneyim sahibi oldu. Blog yazmaya başladı, eş zamanlı olarak Twitter'da yazılar yazmaya başladı. 2010 yılında blog yazılarını kitaplaştırmaya karar vererek Küçük Aptalın Büyük Dünyası kitabını yazdı. İlk kitabı 2014 yılında Hadi İnşallah adıyla sinemaya uyarlandı.

İlk kitabının çıkmasından sonra 2011 yılında Ve Geri Kalan Her Şey, 2012 yılında Allah Beni Böyle Yaratmış, 2013 yılında Ay Hadi İnşallah!, 2015 yılında O Adam Buraya Gelecek, 2016 yılında PuCCa Günlük - Pembe ve PuCCa Günlük - Siyah, 2017 yılında Şimdi Biz Neyiz?, 2019 yılında ise Peki Ya Şimdi? kitaplarını yayımladı.