Rasim Öztekin Seksenler dizisinden neden ayrıldı?

Rasim Öztekin Seksenler dizisinden neden ayrıldı?

TRT ekranlarında yayınlanan, birçok kişinin ilgiyle izlediği sevilen dizi Seksenler'in yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in olmadığı ortaya çıktı.

TRT ekranlarında yayınlanan, birçok kişinin ilgiyle izlediği sevilen dizi Seksenler'in yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde usta oyuncu Rasim Öztekin’in olmadığı ortaya çıktı. Yapımcılığını Mint Productions'ın üstlendiği, başrollerini Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Çonka, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner ve Berat Yenilmez gibi isimlerin paylaştığı Seksenler dizisinin yeni sezon ilk bölümü 5 Ekim Pazartesi günü 17.00'de ekrana gelecek. Seksenler, her akşam ekranda olacak. Seksenler dizisinin başrol oyuncularından olan Rasim Öztekin, yeni sezonda rol almayacak. Kalp rahatsızlığı olan usta oyuncu Rasim Öztekin, corona virüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldı. 

Kavuğunu Şevket Çoruh’a devretti

Usta oyuncu Rasim Öztekin, geçtiğimi günlerde düzenlenen törenle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu Şevket Çoruh'a devretmişti. Kavuğu 4 yıl önce Ferhan Şensoy'dan devralan Rasim Öztekin, kalp sağlığı nedeniyle tiyatro sahnelerinden uzak kaldığını ve bu nedenle kavuğu devrettiğini söylemişti.