'Renkli Sayfalar'ın sunucuları belli oldu

'Renkli Sayfalar'ın sunucuları belli oldu

Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar'da Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt'ın ayrılması nedeniyle yerlerine Şule Zeybek ve Asena Atalay'ın geleceği açıklanmıştı fakat değişiklik bu şekilde olmadı.

Kanal D'de yayınlanan "Renkli Sayfalar"da Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt'ın ayrılması nedeniyle yerlerine Şule Zeybek ve Asena Atalay'ın geleceği açıklanmıştı. Ancak son dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle Atalay'ın yerine Lerzan Mutlu'nun geleceği iddia ediliyor. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu”Renkli Sayfalar” programında yol ayrımına girilmişti. Yapım şirketinin programın içeriğini magazin dışı konularla genişletmek istemesi ayrılık getirmişti.

 

İki ismin ayrılacaklarının netleşmesinin ardından programı yeni formatıyla daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir Evi’ni sunan Şule Zeybek ile Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay'ın sunacağı açıklanmıştı, fakat kadroda değişikliğe gidildi ve Asena Atalay’ın programda yer almayacağı netleşti.


Programda Şule Zeybek'e Lerzan Mutlu eşlik edecek. Mutlu daha öncesinde Söylemezsem Olmaz adlı programın moderatörlüğünü yapıyordu.